Teknisk Support

Dersom du opplever noen problemer med din pizzaautomat / ovn så ta kontakt. Vi vil svare deg så raskt som mulig og senest innen 24 timer.

Takk for din henvendelse. Vi vil ta kontakt med deg innen 24 timer for å finne en løsning på problemet.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

HÅNDVERK OG TEKNOLOGI

UTFORDRINGEN

Serveringsbransjen er et forretningsområde med stor risiko. Det er tøff konkurranse og mange detaljer som skal perfeksjoneres. Menyen, gjestebehandling, ledelse, opplæring av ansatte, markedsføring og selvsagt mange lover og regler som skal følges.

løsningen

Et konsept som gjør det mulig å selge mat uten begrensninger eller å måtte ansette ekstra personell. Våre revolusjonerende pizzaautomater er det perfekte redskap for innendørs og utendørs bruk. De kan plasseres i hoteller, barer, bensinstasjoner, kontorer og mange andre steder

les mer

FREMTIDEN ER HER

En innovativ teknologi som er
driftssikker og miljøvennlig

Barer - Puber- Bowlinghaller

Hva med å øke din omsetning ved å endre bartenderen til pizza kokk for noen sekunder? Ved hjelp av en våre Pizza24 automater har du en løsning som gjør det mulig å servere velsmakende, varm pizza til dine gjester uten investering eller dyre ombygginger.

Bensinstasjoner

Hver dag serveres tusenvis av måltider på bensinstasjoner. Med en Pizza24 automat kan du servere en velsmakende «take-away» pizza og gjør det enkelt for dine kunder og ta pizzaen med videre på turen eller hjem.

Hoteller - B&B

Pizza er en av verdens meste kjente og populære retter. Har du behov for å tilby noe til dine gjester utenfor restaurantens åpningstid?

Med en av våre Pizza24 automater kan du servere dine gjester et velsmakende måltid 24/7undefined

INGEN BEGRENSNING

I et moderne samfunn er vi vant med at mat er tilgjengelig nærmest overalt. En Pizza24 automat passer på de fleste av disse stedene. Som overtidsmat på en arbeidsplass, tilbud til brukere av en idrettshall, reisende med en bilferge eller en hurtigbåt langs kysten, og som et tilbud i en kiosk som kan bli bygdas pizzasted. Vi ser ingen begrensning.

Du trenger bare selge
2 pizzaer pr dag
for å tjene penger!

ja vil ha en automat

Spørsmal? Kontakt oss. Vi gleder oss til å høre fra deg.

send melding